STONE CASTLE

Rhine Riesling

RHINE RIESLING

Rhine Riesling

Është një verë e bardhë e thatë e cilësisë premium me origjinë gjeografike të mbrojtur. Vera është bërë nga rrushi Rhine Riesling, i gjithë i zgjedhur me dorë në vreshtat e Stone Castle. Vera ka një ngjyrë të gjelbër të ndezur me aromën karakteristike të varietetit. Shija e pjeprit do të zgjojë paletën tuaj, ndërsa një nuancë e polenit të luleve të rrushit dhe grejpfrutit do të lërë një shije të freskët pas shijes.

WINE_TYPE White
VARIETAL Rhine Riesling
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.5% vol
BEST_SERVED 10° - 12°C
BOTTLED 750ml