STONE CASTLE

Riesling Bag-in-Box

RIESLING BAG-IN-BOX

Riesling Bag-in-Box

Është një verë e bardhë e thatë e cilësisë së lartë, me origjinë të mbrojtur gjeografike. Është bërë nga rrushi Riesling, i gjithë i rritur në vreshtat e Stone Castle. Vera ka një ngjyrë të gjelbër në të verdhë. Ka aromën karakteristike të varietetit, shije të këndshme dhe është e harmonizuar mirë.

WINE_TYPE White
VARIETAL Riesling
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.0% vol
BOTTLED 3L & 5L