STONE CASTLE

Riesling

RIESLING

Riesling

Është një verë e bardhë e thatë e tavolinës cilësore me origjinë të mbrojtur gjeografike, e bërë nga rrushi Riesling, e gjitha e vjelur me dorë në vreshtat Stone Castle. Vera ka aroma të dorëzonjës dhe gjizës së limonit, me shije byreku me marengë limoni dhe kokrra limoni. Përfundimi është i pastër dhe i freskët.

WINE_TYPE White
VARIETAL Riesling
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.0% vol
BEST_SERVED 10° - 12°C
BOTTLED 750ml