NEW CASTLE

Royal Riesling – Cuveé Prestige

ROYAL RIESLING – CUVEÉ PRESTIGE

Royal Riesling – Cuveé Prestige

Është një verë e bardhë e thatë premium me origjinë gjeografike të mbrojtur, e bërë nga rrushi Riesling dhe Muscat, të gjitha të zgjedhura me dorë në vreshtat Stone Castle. Vera ruhet në depozita çelik inox duke lejuar që të gjitha aromat e frutave tropikale të harmonizohen me shijet që do t'ju lënë të dëshironi më shumë.

AGING 2015
WINE_TYPE White
VARIETAL Riesling & Muscat
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.0% vol
BEST_SERVED 10° - 12°C
BOTTLED 750ml & 187ml