STONE CASTLE

Vranac Bag & Box

VRANAC BAG & BOX

Vranac Bag & Box

Është një verë e kuqe e thatë, e cilësisë së lartë, me origjinë gjeografike të mbrojtur. Është bërë nga rrushi Vranac i rritur në vreshtat Stone Castle. Vera ka një ngjyrë rubin të errët dhe aromë të dallueshme të frutave të pyllit.

It possesses a fullness of taste and is pleasant to drink.

WINE_TYPE Kuqe
VARIETAL Vranac
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.0% vol
BOTTLED 3L & 5L