STONE CASTLE

White Wine

WHITE WINE

White Wine

Është një verë e bardhë tryeze, e prodhuar nga përzierja e varieteteve të rrushit autokton Smederevka dhe Riesling. Kombinimi i këtyre varieteteve dhe teknologjisë moderne të përpunimit mundëson ruajtjen e freskisë së verës sonë. Kjo krijon një dritë të ekuilibruar mirë për të pirë verë me shije të këndshme.

WINE_TYPE White
VARIETAL White Wine
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 11.0% vol
BEST_SERVED 10° - 12°C
BOTTLED 750ml & 1L