STONE CASTLE

Zambaku i Kosovës

venat per web-07

Zambaku i Kosovës

Është një verë e bardhë gjysmë e ëmbël cilësore me origjinë gjeografike të mbrojtur. Vera prodhohet nga përzierja e rrushit Rhine Riesling dhe Riesling që është zgjedhur me dorë në vreshtat e Stone Castle. Vera ka ngjyrë të gjelbër në të artë. Ai ruhet në rezervuarë inox duke lejuar që aromat e pishës së freskët pyjore, pjeprit dhe gëlqeres të harmonizohen me shijet që do t'ju lënë të dëshironi më shumë.

WINE_TYPE White
VARIETAL Zambaku i Kosovës
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 12.0% vol
BOTTLED 750ml