STONE CASTLE

Chardonnay Reserve

CHARDONNAY RESERVE

Chardonnay Reserve

Është një verë e cilësisë premium me origjinë gjeografike të mbrojtur. Prodhohet nga rrushi Chardonnay më i mirë i përzgjedhur me dorë. Rrushi kultivohet në majat e kodrave të Gurit
Castle vineyards at the altitude of 480 meters and with long solar exposure.

Vera përpunohet në fuçi të vogla fermentimi për të nxjerrë shije të cilësisë më të lartë. Kjo verë ka aromë jasemini, vjollce dhe vanilje. Si dhe shijet e mollës, ananasit dhe pjeshkës që çojnë në një përfundim të pastër dhe një amëz të shkëlqyer. Vera vjetërohet për 9 muaj në lis francez.

AGING 9 months
WINE_TYPE White
VARIETAL Chardonnay Reserve
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.5% vol
BEST_SERVED 10° - 13°C
BOTTLED 750ml