STONE CASTLE

Pinot Grigio, Organic

sc-01

Pinot Grigio, Organic

Është verë e bardhë e thatë kulminante, me prejardhje gjerografike. Rrushi Pinot Grigo i kultivuar në natyrën e pastër të luginës së Rahovecit i përzgjedhur dhe i vjelur me dorë në vreshtat "Rrezinat e Polluzhes", në lartësi mbidetare 400-500 m. Kjo verë është e prodhuar me teknologji të veqantë, duke shfrytëzuar tharmet natyrore të cilat gjenden në vreshta dhe në cipen e kokrrës se rrushit, gjatë fermentimit alkoolik.

WINE_TYPE White
VARIETAL Pinot Grigio, Organic
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13% vol
BEST_SERVED 10° - 12°C
BOTTLED 750ml