STONE CASTLE

Shiraz, Organic

organic-02

Shiraz, Organic

Është verë e kuqe e thatë kulminante, me prejardhje gjerografike. Rrushi Shiraz i kultivuar në natyrën e pastër të luginës së Rahovecit i përzgjedhur dhe i vjelur me dorë në vreshtat "Rrezinat e Polluzhes", në lartësi mbidetare 400-500 m. Kjo verë është e prodhuar me teknologji të veqantë, duke shfrytëzuar tharmet natyrore të cilat gjenden në vreshta dhe në cipen e kokrrës se rrushit, gjatë fermentimit alkoolik.
This wine is produced with special technology, using natural yeasts, which are in the vineyards and in the husk of grapes, during alcoholic fermentation.

WINE_TYPE Shiraz, Organic
VARIETAL Red Blend
REGION Rahoveci Valley
ALCOHOL 13.5% vol
BEST_SERVED 15° - 18°C
BOTTLED 750ml