Stone Castle ofroi një përvojë të jashtëzakonshme në një partneritet mahnitës me Hardh Fest 2023

Hardh Fest 2023 pati disa momente të jashtëzakonshme. Tradita, arti dhe verërat dhe rakitë më të mira
të rajonit u ndërthurën me mjeshtëri së bashku në këtë ngjarje për të krijuar një sërë kujtimesh të çmuara.

Vizitorët patën mundësinë të shijojnë verëra dhe raki të ndryshme në stendën e Stone Castle nga data 1
deri më 3 shtator në këtë organizim të mrekullueshëm që shënon fillimin e sezonit të korrjes dhe një festë
të kultivimit të rrushit dhe traditës.

Stone Castle dhe Hardh Fest 2023 shërbejnë si një rikujtim i bukur i aftësisë së traditës, verës
dhe muzikës për të krijuar kujtime dhe momente të bukura.

Ne presim me padurim vazhdimin e këtij festimi magjepsës të kulturës dhe komunitetit ndërsa presim me padurim
organizimin e vitit të ardhshëm.

Posted in

Vreshtat dhe Veraria e Stone Castle

Kategori

Abonohu!