Stone Castle merr çmimin prestigjioz World Quality Award nga Monde Selection

Stone Castle është përzgjedhur për marrjen e çmimit World Quality Award 2022 nga Monde Selection, për
produktet tona të jashtëzakonshme “Raki Rrushi” & “Verak”.

Monde Selection është një lider i njohur global në certifikimin e produkteve të konsumit për mbi 60 vite dhe
dhe është përkushtuar për të identifikuar prodhimet ushqimore dhe pijet më të mira nga e gjithë bota. Me
syrin e tyre të mprehtë, ata zgjedhin me përpikëri mbi 3000 produkte nga 90 vende të ndryshme çdo vit.

Marrja e çmimit World Quality Award 2022 për produktet tona “Raki Rrushi” dhe “Verak” thekson akoma
më shumë parimet e cilësisë dhe shijes që kemi mbajtur gjatë gjithë punës sonë ndër vite.

Ne krenohemi pa masë me artin e prodhimit të pijeve alkoolike cilësore, duke u siguruar që çdo shishe të pasqyrojë
kulmin e përsosmërisë. Ne e kuptojmë se në çdo gllënjkë, klientët tanë kërkojnë jo vetëm një
pije, por një përvojë. Me këto çmime, ne jemi të nderuar të qëndrojmë në mesin e elitës globale në
fushën e markave superiore.

Falenderimet tona të përzemërta shkojnë për Monde Selection për këtë vlerësim prestigjioz, dhe për të gjithë klientët dhe
dhe mbështetësit tanë që e kanë bërë të mundur këtë udhëtim. Ne premtojmë të vazhdojmë të shtyjmë kufijtë e
cilësisë dhe të ofrojmë asgjë më pak se të jashtëzakonshmen në çdo shishe.

Stone Castle premton në mbajtjen e këtyre standardeve, duke u ofruar klientëve tanë asgjë tjetër veçse më të mirën, vit
pas viti.

Posted in

Vreshtat dhe Veraria e Stone Castle

Kategori

Abonohu!