Një shishe roze e personalizuar për "Shën Valentinin" tuaj

Facebook sweepstakes

Dita e Shën Valentinit është dita për të treguar dashurinë tuaj, Stone Castle gjeti mënyrën më të mirë për të treguar

Ne kemi organizuar një lojë fituese të çmimeve në Facebook ku çiftet mund të fitojnë shishen e tyre roze të personalizuar me emrat e tyre në të. Çiftet duhej të etiketonin partnerin e tyre për të hyrë në lojë, për të shpërndarë postimin dhe për të pëlqyer faqen e Stone Castle dhe për të fituar një dhuratë të përsosur për Shën Valentin.

Një numër prej 622 personash në Facebook e pëlqyen postimin, 165 e komentuan postimin dhe 122 e shpërndanë atë.

Posted in

Vreshtat dhe Veraria e Stone Castle

Kategori

Abonohu!