A Piece of Stone Castle in the Middle of Prishtina

Qyteti i Prishtinës është i njohur për shumë kafene të mrekullueshme, për makiaton më të mirë në botë dhe për rininë e tij energjike që shijon daljet e natës me gota verë. Por përveç kësaj, i mungonte diçka e rëndësishme, dyqani i parë i verërave lokale.

Për të krijuar një marrëdhënie më të ngushtë me klientët e saj, Stone Castle vendosi të hapë një dyqan të bukur dhe mikpritës verërash në mes të Prishtinës. Të apasionuarit pas verës, njerëzit që kanë përjetuar turneun dhe degusimin e verërave të Stone Castle Wines në Rahovec dhe kanë mbetur të impresionuar, mund të gjejnë verërat e tyre të preferuara në këtë dyqan vere.

Duke qenë në mes të Prishtinës, mu përballë Monumentit të të porsalindurit dhe disa minuta larg nga atraksionet kryesore të qytetit, dyqani ofron një vend të përshtatshëm për turistët, si dhe njerëzit nga diaspora që duan të marrin një pjesë të shtëpisë së tyre me ato.

Ky vend ofron edhe një mundësi të këndshme dhuratë me paketa të ndryshme verërash. Në këtë dyqan vere, çdo shishe ka një histori për të treguar, nga pijet perfekte deri te rakia e pjekur në bakër dhe rakia Verak e cila ruhet prej 25 vitesh.

Prishtina nuk ishte asnjëherë më afër vreshtave.

Gëzuar!

Posted in

Vreshtat dhe Veraria e Stone Castle

Kategori

Abonohu!